На Тернопіллі паління в ліжку призвело до пожежі та загибелі людини

На Тернопіллі паління в ліжку призвело до пожежі та загибелі людини

13.11.14 15:00 0 694
12 листопада о 04:05 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області зателефонували мешканці однієї дев’ятиповерхівок, на вулиці Симоненка, у Тернополі та повідомили про запах диму, що відчувався на верхніх поверхах під’їзду.

На виклик негайно вирушили рятувальники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Розвідкою, проведеною на місці події, встановлено, що в кімнаті однієї з квартир на 8-му поверсі горить диван. Горіння супроводжувалось інтенсивним задимленням, існувала загроза поширення полум’я. Оцінивши обстановку керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння ланки газодимозахисної служби. Працюючи в екстремальних умовах вогнеборці оперативно локалізували пожежу, зупинивши поширення полум’я та о 04:27 повністю приборкали стихію.

На жаль не обійшлось без жертв. На місці події виявлено тіло загиблого власника помешкання, громадянина 1958 року народження, пагубна звичка якого – паління в ліжку, ймовірно й стала причиною трагедії.

Внаслідок пожежі вогнем знищено диван, пошкоджено внутрішнє опорядження квартири. Сума матеріальних збитків встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник УМВС Волині ...
Наступна новина: Квартиры в новостройках — ...

КОМЕНТАРІ