Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк достроково склав повноваження

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк достроково склав повноваження

13.11.14 17:40 0 713
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк достроково склав повноваження. Про це рішення він повідомив представникам ЗМІ під час брифінгу, який відбувся 12 листопада.

« оприлюднили офіційні результати виборів, відповідно йдуть перемовини про формування нової коаліції. Фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді восьмого скликання не буде. Тому відповідальність за ситуацію в державі і за формування вертикалі виконавчої гілки влади повинні нести ті фракції, які будуть формувати коаліцію в умовах парламентсько-президентської республіки. Відповідно ВО «Свобода» прийняло рішення про складення повноважень нашими представниками, які є в уряді, а також головами районних та обласних державних адміністрацій» - зазначив керівник області.

Крім Олега Сиротюка відповідні заяви на Тернопільщині підписали голови ще семи районних державних адміністрацій, які є представниками ВО «Свобода», а саме Шумської, Ланівецької, Борщівської, Бучацької, Тернопілської, Козівської та Підгаєцької.

«Відповідно до нашого рішення, ми складаємо повноваження і вважаємо, що це аболютно правильний крок, тому, що в теперішніх умовах новостворена коаліція має брати на себе відповідальність за майбутнє країни», - зазначив Олег Сиротюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ