Тернопілля: оголосили набір учасників проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування-2015»

Тернопілля: оголосили набір учасників проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування-2015»

13.11.14 12:03 0 682
Шестеро студентів взяли участь у проекті «Студенти – для органів місцевого самоврядування», який відбувся у Тернополі. Учасники проекту пройшли стажування в органах місцевого самоврядування та отримали сертифікати про успішні результати.

оголошується набір для учасників наступного стажування, який триватиме до 15 грудня 2014 року. Щоб стати учасниками, потрібно бути студентами 3-5 курсів вищих навчальних закладів, заповнити анкеу із мотиваційними запитаннями та пройти співбесіду.

«Даний проект стартував минулого року, - зазначив голова правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування» Ігор Процик. – Відтак, у грудні 2013 року оголосили набір, а у березні провели співбесіду. Всього заявки подало 27 студентів, із яких ми відібрали шестеро. Увагу звертали на те, наскільки учасники орієнтуються у суспільно-політичній сфері та наскільки вони активні у громадському житті».

Під час стажування, яке тривало чотири місяці, студенти займались аналізом нормативно-правових документів, законів, постанов, а також виконувати роботу відповідно до специфіки відділу, у який їх направили. Окрім того, учасники проекту відвідували тренінги у Львові, Києві та Луцьку. У кінці кожного місяця вони подавали звіти про виконану діяльність.

«Ми, як випускники данного проекту, презентуватимемо проект у своїх навчальних закладах, - додала одна із учасниць - магістрантка історичного факультету ТНПУ ім. В.Гнатюка Олена Било.- Досвід, який ми здобули під час стажування, є надзвичайно цінним для кожного студента. Особисто у мене посилилось відчуття відповідальності, організованості, пунктуальності, активізувалось бажання брати участь у громадському житті. Цікавим було знайомство як із учасниками проекту, так і з самими працівниками структури. Сподіваюсь, що зможу ефективно використати набуті навички у своїй майбутній професійній діяльності».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Kozak System влаштував ...
Наступна новина: Рівненщина: пішоходи! ...

КОМЕНТАРІ