Державтоінспектори Тернопільщини поділилися своєю кров'ю заради порятунку інших

Державтоінспектори Тернопільщини поділилися своєю кров'ю заради порятунку інших

13.11.14 14:12 0 745
«Здай кров – врятуй життя». Державтоінспектори Тернопільщини приєдналися до Всеукраїнської благодійної акції. Вона стартувала в Україні в рамках тижня безпеки дорожнього руху.

За словами заступника начальника обласного управління ДАІ Олега Турлая, здавати кров заради порятунку життя, стало доброю традицією серед працівників державтоінспекції краю. У середу, 12 листопада, до доброї справи приєдналося 20 інспекторів області.

- Працівники ДАІ першими прибувають на дорожньо-транспортні пригоди і вони як ніхто знають, як необхідна кров для порятунку пораненого при отриманні тілесних ушкоджень під час аварії. Також наші працівники несуть службу для забезпечення безпеки дорожнього руху на сході держави, в зоні проведення антитерористичної операції, і розуміють, що кров, яка буде здана, врятує не одне життя поранених бійців.

Кров завжди була і залишається цінною сировиною. Одна її здача може врятувати два життя, – стверджує головний лікар обласного центру служби крові Петро Лучанко. Він каже, що такі благодійні акції вкрай необхідні, як в нашій області, так і в Україні.

- На сьогоднішній день – це вже п'ятий або шостий раз, коли працівники міліції прийшли добровільно здавати кров, щоб в майбутньому її використали при потребі, як для самих працівників, так і для інших.

Співробітники ДАІ сподіваються, що своїм вчинком зможуть зберегти не одне людське життя та здоров'я.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ