Молоде покоління правоохоронців привітало старійшин міліцейської служби Житомирщини

Молоде покоління правоохоронців привітало старійшин міліцейської служби Житомирщини

13.11.14 08:08 0 742
У день вшанування ветеранів органів внутрішніх справ України мудрих і досвідчених наставників нинішніх міліціонерів Житомирщини вітали керівники і працівники районних підрозділів міліції. Сивочолі правоохоронці ділилися власними спогадами про довгі роки своєї служби та бажали теперішньому поколінню миру і благополуччя.

У святковий день до будинків старійшин міліційної справи завітала делегація працівників Новоград-Волинського міськвідділу, очолювана його керівником Сергієм Рябошапкою.

- Це люди, які віддали службі в ім'я правопорядку понад три десятиліття свого життя. Вони пройшли непростий шлях і заслужили повагу не лише від колег, а й від людей, яких свого часу рятували від лиха і захищали від злочинних посягань. Наші сивочолі ветерани стали своєрідними легендами міліційної служби, а до їх безцінного досвіду ми звертаємося раз за разом, - каже Сергій Олександрович.

Відтак гостей у своїй оселі зустрів 88-річний Павло Логвинович Козир. Життєвий шлях цього мужнього чоловіка був нелегким. Юнаком він опинився у вирі Великої Вітчизняної війни, а після її закінчення змінив солдатський мундир на міліцейський. Відтоді Павло Логвинович присвятив службі значну частину свого життя. За цей період став наставником не одному із молодих правоохоронців, гідно виховавши цілі покоління. Нині учні згадують справедливого та мудрого наставника лише добрими і теплими словами.

– Коли до мене приїжджають діючі міліціонери, я й сам ніби молодію біля них, - каже Павло Логвинович. – Щоразу згадую свій тодішній колектив, людей, з якими нас пов'язала одна спільна справа. Щиро дякую вам, що не забуваєте про мене!

Міліціонери побували у гостях й у 87-річної Ганни Миколаївни Ізмайлової. Капітан міліції у відставці свого часу працювала у службі у справах неповнолітніх. Ця жінка ще може показати приклад будь-якому початківцю, адже її бойовому настрою та духу можна лише позаздрити. Пам'ятають Ганну Миколаївну не лише колеги, а і багато мешканців Новоград-Волинщини. вже дорослі чоловіки, а у минулому «неслухняні діти», яким співробітниця міліції влаштовувала виховні години, дякують за її профілактичну роботу. Адже тендітна жінка змогла вберегти і поставити на вірний шлях не одну юну душу.

Жінка з радістю зустріла молодих колег, які подарували з нагоди свята господині квіти та теплі вітання, поділилася з ними зарядом бадьорості та оптимізму, згадала кумедні моменти, що траплялися з нею за час служби.

Того дня звягельські правоохоронці побували з привітаннями в оселях й інших ветеранів ОВС, зокрема, Йосипа Михайловича Венгловського, Федора Івановича Козира, Степана Костянтиновича Савчука, Олексія Борисовича Лапка.

А на Олевщині керівник райвідділу міліції Віктор Думан привітав із пам'ятним днем 91-річного міліціонера-старійшину Петра Петровича Хомутовського. Його мудрими порадами та неоціненним досвідом і досі користуються нинішні молоді правоохоронці.

Без сумніву, всі ветерани-старійшини залишилися задоволеними виявленою увагою молодого покоління правоохоронців і, проводжаючи дорогих гостей, також бажали їм здоров'я, миру і благополуччя.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Новоград-Волинського МВ та Олевського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Служба у Збройних Силах ...

КОМЕНТАРІ