Зіркова хвороба? Ні,не чули!

Зіркова хвороба? Ні,не чули!

13.11.14 10:07 0 874
Лучанка Анюта Климовець – сонячна батарейка, яка заряджає усіх веселим настроєм. Це – диво-дитина! Чим захоплюється? Простіше відповісти, чим не захоплюється.

У списку щоденних справ десятирічної лучанки – маминого «енерджайзера», татового сонечка і майбутньої боксерки – сольфеджіо, вокал, гра на фортепіано, заняття у школі, де вчиться на «відмінно», танці, навчання у модельній студії. Окрім того, дівчинка донедавна ходила на плавання, ще вивчає польську, по кілька годин може позувати на фотосесіях, знімається у кліпах, знаходить час на підготовку до вокальних, модельних конкурсів та конкурсів краси.

Наразі у доробку юної співачки вже два кліпи: «Українка-волинянка» і «Моє місто». А ще Анюта – одна із лідерів конкурсу «Дитина року-2014».

До речі, за останні п'ять років юна вродливиця вже встигла узяти участь майже в 10 конкурсах краси. Цьогоріч із конкурсу «Little Miss & Mister Planet 2014», що відбувався у Болгарії, повернулася «Першою принцесою планети».

П'ять років тому дівчинка вперше заявила про себе на конкурсі «Міні-модель України» у Харкові, потім – у «Міні-міс Євросоюзу» в Чехії, після цього стала принцесою Луцька, а в Києві здобула титул «Міні-міс Україна планета».

А ще Анюта – переможець і лауреат багатьох українських та міжнародних вокальних конкурсів.

– Роботу над кліпом «Моє місто» завершили не так давно. Величезне спасибі Андрію Дмитруку і Томі Капітан-Дмитрук за чудову роботу. А ще окрема вдячність головним персонажам – моїй донечці Анюті й сенбернару Баксу, якого охрестили в кліпі Пупсиком. До речі, кліп «Українка-волинянка» теж зробило подружжя Дмитруків, – розповідає мама дівчинки Оксана Климовець.

Завдяки десятирічній лучанці про Україну та Волинь більше дізнався сам Санта-Клаус. Минулого Різдва вона була у його резиденції в Фінляндії, подарувала прапор та пісню «З Новим роком, Україно!», яку написав волинський композитор Леонід Бедрунь.

Мама маленької моделі, її добрий ангел-охоронець, зізналася, що ще в дитсадку зрозуміла: її дитина годинами гратися на килимку не буде.

– Донечка з чотирьох років ходить на бальні танці, а потім взялася за вокал. На щастя, зустріли викладача вокалу Ірину Лаговську, яка для Анюти як друга мама. Поталанило і з викладачем хореографії Людмилою Тереховою, фотографом Томою Капітан-Дмитрук, яка зробила перше Анютине портфоліо, оператором Андрієм Дмитруком, який зняв кліп, дизайнером Іриною Волощук, у костюмах якої доня дефілює на конкурсах. Без цих та багатьох інших людей Аня навряд чи досягнула б таких успіхів, – переконана мама.

Дівчинка зізнається, що у неї зовсім відсутній страх перед сценою.

– Мені зовсім не страшно! А мама все хвилюється. На конкурсах постійно п'є пігулки, – розповідає юна красуня.

Модельною справою Анюта захопилася через неймовірну любов до позування перед об'єктивом. Камера дівчинку, як кажуть у професійних колах, просто обожнює... Тож аби природний талант підкріпити знаннями, цьогоріч із лютого дівчинка відвідує модельну школу.

– У модельну студію Анюту записали ще в першому класі, але після двох місяців занять через велике навантаження відмовилася від цієї затії. Нині у модельному агентстві вона наймолодша, але вже через два тижні занять стала другою віце-міс у Чехії, – розповідає пані Оксана.

До речі, на весняному конкурсі в Празі Анюта Климовець отримала три нагороди – почесне визнання Празького будинку моди, «Абсолют бест талант» і «Абсолют інтердіамант Євросоюзу». Потім представляла Волинь на конкурсі в Києві, де стала «Міні-міс Україна планета» і вже через три дні поїхала від України на конкурс «Little Miss & Mister Planet 2014» до Болгарії.

– Першого дня було інтерв'ю із журі, де англійською розповідала про себе та Україну. А потім попросила дозволу зробити це українською. Коли закінчила, член журі із Франції сказала, що хоча й не розуміє української, але переконана, що це для мене було дуже важливо. Наступного дня було фешн-шоу із демонстрації стильного одягу, потім – шоу талантів. Моя пісня «Українка-волинянка» потрапила у програму гала-концерту. Четвертого дня представляли костюми на морську тематику, – розповіла Анюта.

Дівчинка вийшла до журі в костюмі «Морська планета». В її хвилястому волоссі «плив» вітрильник, корсет сукні символізував пісок, а спідниця – хвилі, на яких гойдалися мушлі та морські зірки. Це вбрання дизайнер Ірина Тимчук пошила за дві доби!

А ще цьогоріч юна лучанка брала участь у тижні Празької моди, який проходив у Чехії, й отримала титул «Абсолют бест модель», виборола перше місце за відеокліп «Українка-волинянка» у конкурсі «InterbrilliantWorldSummer 2014» та «Bestvocal performance».

Мама Ані зізнається, що, попри всі ці нагороди, її донечка, на щастя, не підхопила зоряної хвороби.

На завершення розмови запитую, про що вона ще мріє.

– Щоб не було війни! – миттю відповіла 10-річна розумниця, яка нині часто провідує поранених бійців у Луцькому військовому гарнізонному госпіталі.

Ореста ДЗВОНАРКА

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ