На Хмельниччині крадія електрокабелю зупинив електричний розряд

На Хмельниччині крадія електрокабелю зупинив електричний розряд

13.11.14 08:10 0 594
У Нетішині під час скоєння крадіжки високовольтного електрокабелю злодій отримав удар струмом та знепритомнів на місці.

Злодієм виявився 37-річний місцевий безробітний. Чоловік раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, останній раз — за вчинення грабежу. І от, вийшовши із місць позбавлення волі, знову став на злочинний шлях.

Так, проходячи повз огороджену бетонним парканом територію відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи м. Нетішин, злодій вирішив здійснити крадіжку високовольтного електрокабелю. Реалізовуючи свій злочинний умисел, крадій проліз через невеликий отвір у металевих воротах, після чого перекусив 38-метровий кабель у трьох місцях, внаслідок чого приміщення ВРЕР було знеструмлено, а робота — паралізована.

Однак завершити задумане зловмиснику не судилося. Під час демонтажу електрокабелю чоловік отримав удар струмом, від якого знепритомнів. Так що своєчасне прибуття на місце події працівників державної служби охорони та швидкої допомоги врятували горе-крадієві життя.

Провівши декілька діб у реанімації, чоловік оговтався та уже дає свідчення про свої «пригоди» працівникам Нетішинського міськвідділу міліції. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Закінчений замах на крадіжку).

До речі, зловмисник у молоді роки закінчив технікум та здобув освіту за фахом «електрик». У житті крадію попрацювати за спеціальністю не довелось, та, за іронією долі, навіть на злочинній ниві належним чином застосувати отримані під час навчання навички у бідолахи не вийшло…

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молоде покоління ...
Наступна новина: У Львові на День студента ...

КОМЕНТАРІ