У Львові на День студента відбудеться зустріч молоді з митрополитом Ігорем

У Львові на День студента відбудеться зустріч молоді з митрополитом Ігорем

13.11.14 08:26 0 666
У День студента, 17 листопада, у Львівській міській раді відбудеться зустріч студентської молоді з митрополитом Львівським УГКЦ владикою Ігорем (Возьняком).

«Тепла зустріч із Митрополитом» – така тема цьогорічної зустрічі, яка має на меті закликати та надихнути до живого спілкування студентську молодь і духовенство. Під час зустрічі обговорюватимуть соціальні питання, проблеми духовності, дошлюбної чистоти, корупції та ситуації в Україні», – йдеться у повідомленні організаторів.

Зустріч відбудеться з ініціативи Центру студентського капеланства УГКЦ. Початок – о 16.00, повідомляється на сайті «Духовна велич Львова».

«Цього року на День студента маємо намір запропонувати іншу альтернативу відзначення цього дня для студентів міста. Бо, на жаль, молодь святкує цей день переважно у нічних клубах. Нам хотілося б показати, що День студента можна відзначати по-іншому, у духовному, інтелектуальному і комунікативному форматі. А не просто розважатися з алкоголем» – розповів голова Центру студентського капеланства УГКЦ о. Юрій Остапюк.

Він порадив молоді у цей день пом’янути українських героїв, які теж були студентами.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині крадія ...
Наступна новина: На Тернопільщині від ...

КОМЕНТАРІ