Львівський блогер Юрій Ситник видав «Щоденник примітивного конспіролога»

Львівський блогер Юрій Ситник видав «Щоденник примітивного конспіролога»

13.11.14 08:42 0 697
Львівський блогер Юрій Ситник представив свою нову книжку «Щоденник примітивного конспіролога».

На прес-конференції він розповів, що рік тому вийшла перша його перша книжка «50 фрагментів реальності» – і, як з’ясувалося, багато прогнозів і застережень, озвучених у ній, за цей час справдилися. Зокрема, це стосується питання сланцевого газу, євроінтеграції і загрози втрати Україною цілісності.

«Коли почався Майдан і подальші події, я реагував на ці події дописами у своєму блозі. І коли цих дописів назбиралося вже доволі багато, вирішив видати їх у формі щоденника», – зазначив Юрій Ситник.

За його словами, це є перше пробне видання. Водночас весь текст можна скачати в інтернеті.

Головний редактор видавництва «Знання» Мирон Іваник, говорячи про цю книжку, зазначив, що автор не боїться висловлювати свої думки і називати речі своїми іменами.

«З кожним роком стає все більшим масив неякісної інформації і все важче знайти якісну інформацію. Тому я вдячний Юрію Ситнику за цю книжку», – сказав він.

Також Юрій Ситник зазначив, що серед його прогнозів такий, що третій Майдан буде у формі громадянської війни – між тими, хто захоче нинішню владу змести, і тими, хто вважатиме, що це провокації і що владі треба дати шанс щось зробити. Втім, додав Ситник, він сподівається, що цей прогноз не справдиться.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ