На Хмельниччині завдання влади – відпрацювати заходи,що допоможуть нашим підприємствам

На Хмельниччині завдання влади – відпрацювати заходи,що допоможуть нашим підприємствам

14.11.14 08:48 0 690
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин провів чергове засідання обласної робочої групи з відновлення платоспроможності суб'єктів господарювання.

Робочою групою разом з окремими керівниками підприємств Дунаєвецького, Кам'янець-Подільського, Полонського, Хмельницького районів, міст Хмельницький, Славута, Старокостянтинів, Шепетівка та представниками місцевої влади проаналізовано фінансово-економічний стан підприємств, з'ясовано причини збитковості та резерви, шляхи досягнення позитивних результатів господарської діяльності.

«Через об'єктивні причини, серед яких і втрата російських ринків збуту, маємо чималу суму збитків на підприємствах. Прикро зазначати, але збитки за звітний період виросли у п'ять разів, порівняно з аналогічним періодом минулого року» - сказав Олександр Сергійович.

Він наголосив: «Завдання влади – відпрацювати заходи, що змогли б допомогти нашим підприємствам. Адже за умов децентралізації бюджету та без надходжень від наших потужних підприємств, податок на доходи фізичних осіб може стати основним надходженням до бюджету і тоді матимемо серйозні проблеми.»

На засіданні обговорено та проаналізовано причини збиткових результатів фінансово-господарської діяльності підприємств; наголошено на недопущенні податкової заборгованості та мінімізації доходів, необхідності наповнення бюджетів усіх рівнів, забезпеченні в повному обсязі сплати страхових внесків до Пенсійного та інших соціальних фондів та погашенні заборгованості із виплати заробітної плати.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирська міліція ...

КОМЕНТАРІ