На Хмельниччині хлібороби Шепетівщини відзначили своє професійне свято

На Хмельниччині хлібороби Шепетівщини відзначили своє професійне свято

14.11.14 15:03 0 642
13 листопада 2014 року, в залі засідань Шепетівської райдержадміністрації, відбулись районні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

У заходах взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, голова Шепетівської райдержадміністрації Микола Дорощук, заступник голови районної ради Віталій Бузиль, керівники та працівники агроформувань району, селищний та сільські голови.

У своєму виступі Леся Василівна привітала аграріїв Шепетівщини із професійним святом. Вона відзначила, що саме сільське господарство – найбільш важлива і прибуткова сфера діяльності в регіоні, а також наголосила на здобутках Шепетівщини у сільськогосподарському виробництві, адже у загальнообласному рейтингу район зайняв одне із перше місць у своїй підгрупі.

Леся Василівна вручила передовикам сільського господарства почесні грамоти та подарунки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Хмельницької облдержадміністрації та обласної ради.

В свою чергу, голова адміністрації Микола Дорощук також відмітив, що в районі впродовж останніх років спостерігається чітка тенденція нарощування виробництва валової продукції сільського господарства. Новітні технології у поєднанні з багатим досвідом хліборобів дають поштовх розвитку рослинництва. Успішно розвивається тваринництво, зростає поголів'я великої рогатої худоби.

На завершення він побажав працівникам сільського господарства краю миру, міцного здоров'я, щастя, щедрої ниви, радості й достатку в кожній оселі та нагородив почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери Волині ...

КОМЕНТАРІ