На Хмельниччині правоохоронці розкрили грабіж,а телефон повернули власниці

На Хмельниччині правоохоронці розкрили грабіж,а телефон повернули власниці

14.11.14 13:26 0 725
Жертвою грабіжника виявилась неповнолітня першокурсниця одного із вищих навчальних закладів Кам'янця-Подільського. Зухвалий злодій вирвав у дівчини телефон прямо із рук.

Минулого місяця із заявою про відкрите викрадення мобільного телефону до Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції звернулась студентка першого курсу одного із навчальних закладів міста. Того дня дівчина поверталась з навчання за звичним маршрутом. Близько 16.00 години неподалік магазину по проспекту Грушевського до неї підбіг юнак і з руки вирвав мобільний. Дівчина запам'ятала кривдника та детально описала правоохоронцям. Також надала усі документи від вкраденого «Lenovo», який придбала влітку за 1400 гривень.

— Оперативники кримінальної міліції у справах дітей в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу зловмисника. Грабіжником виявився 20-річний житель Кам'янець-Подільського району, який винаймав житло в нашому місті. Юнак мав тимчасові підробітки та захотів легких грошей, — розповів начальник міського відділу міліції Віталій Козярук. — Здобутий злочинним шляхом мобільний телефон він продав за 300 гривень на ринку. Правоохоронці телефон вилучили та повернули власниці. Кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, слідчий уже направив до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт до двох років або позбавлення волі до чотирьох років. Міру відповідальності юнаку визначить суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ