Росіяни тікають в Україну: цьорічний потік імігрантів побив усі рекорди,– політолог

Росіяни тікають в Україну: цьорічний потік імігрантів побив усі рекорди,– політолог

14.11.14 12:09 0 599
Зараз в Київ і в Україну в цілому приїжджає все більше росіян. І не з туристичними або бізнес-цілями, аж ніяк. В Україну їдуть і залишаються ті, кому тісно в рамках путінського «раю». Потік таких незгодних росіян в нинішньому році побив рекорди всіх 15 років правління Путіна.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук український політолог Тарас Березовець.

«Тільки за перші 8 місяців 2014 з Росії виїхало більше людей, ніж за будь-який повний рік президентства Володимира Путіна. В січні – серпні 2014 року з РФ емігрувало 203 659 чоловік. Для порівняння, за той же період 2013 року з країни виїхало на постійне місце проживання 120 756 громадян.

Київ міг би стати головною Меккою Іншої Росії. Але поки не став. І в силу законодавчих перепон. І в силу апатії і недовіри. Українцям потрібно зрозуміти, що перемога над путінським режимом може і повинна куватися руками самих росіян. Зрештою, з Києва організувати мовлення і донесення правди набагато простіше, ніж з Лондона і Вашингтона. Важливо побачити і зрозуміти що відкриваються для нас можливості. Я їх бачу, але чи бачить їх влада?».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ