Журналіст «Лос-Анджелес Таймс»: У вас не АТО,а боротьба за незалежність. Не пропустіть це

Журналіст «Лос-Анджелес Таймс»: У вас не АТО,а боротьба за незалежність. Не пропустіть це

14.11.14 09:23 0 708
В Україні йде не АТО, а боротьба за незалежність. Це момент відродження і підйому нації. Українські журналісти не повинні пропускати цей момент, саме вони мають показувати цих героїв.

Про це під час ІІ Львівського медіафоруму заявив кореспондент газети «Лос-Анджелес Таймс» Сергій Лойко, який сам себе назвав «американським москалем із Техасу».

Він розповів, як робив репортаж з донецького аеропорту. «Таких очей я ніколи не бачив на війні», – сказав він, говорячи про українських солдат.

На його думку, зараз, як ніколи, в України є прекрасний момент, щоб допомогти становленню національної ідеї. «Вона у вас є. Але для її утвердження потрібна армія. Нова, демократична, сильна, яку ви любите. В цьому повинні брати участь і журналісти, і громадяни, і влада», – сказав Сергій Лойко.

Також він наголосив, що зараз в українській армії продовжує функціонувати стара радянська структура.

На його думку, в умовах війни прес-центр АТО мав би проводити справжні брифінги з бойовими генералами, а не з одним і тим самим спікером, а також дозволяти журналістам зблизька висвітлювати події, проживаючи разом з вояками. Але, додав він, при цьому і самі журнаісти мають виявляти більше активності.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ