В Чернівецькій області дорожньо-транспортний травматизм в аргументах і фактах (+фото)

В Чернівецькій області дорожньо-транспортний травматизм в аргументах і фактах (+фото)

14.11.14 12:28 0 657
На Буковині триває Тиждень безпеки дорожнього руху

Просвітницька робота в навчальних установах, у трудових колективах — складова заходів, запланованих державтоінспекцією в рамках всеукраїнської профілактичної акції.

Зокрема, відбулась зустріч у Чернівецькому будівельному професійному ліцеї. З вихованцями навчального закладу спілкувались працівники відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Чернівецькій області старший лейтенант міліції Ігор Пастуха та спеціаліст Іван Добровольський.

Гості розповіли юнакам і дівчатам про ситуацію на автошляхах області, проаналізували причини виникнення автопригод, проілюстрували статистичну інформацію конкретними фактами з життя. Окремо йшлось про дитячий дорожньо-транспортний травматизм, необхідні знання і навики,якими повинні володіти юні учасники дорожнього руху, аби не потрапляти в небезпечні ситуації на дорогах і вулицях, не створювати їх партнерам.

Подібна зустріч відбулась і з особовим складом Чернівецького прикордонного загону. Прикордонників поінформували про мету і завдання Тижня безпеки дорожнього руху, продемонстрували відеоролик «10 заповідей водія». Мова йшла як про дотримання транспортної дисципліни загалом, так і про використання службового транспорту зокрема.

Працівники ДАІ дали інтерв’ю місцевим засобам масової інформації,закликали громадян підтримати загальнодержавну акцію,продемонструвати повагу до правил дорожнього руху і за кермом автомобіля, і будучи пішоходами.











Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирщина допоможе ...

КОМЕНТАРІ