Міліціонерам знадобилося менше години,аби знайти зловмисника,котрий поранив буковинця

Міліціонерам знадобилося менше години,аби знайти зловмисника,котрий поранив буковинця

14.11.14 15:41 0 615
До Шевченківського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні швидкої медичної допомоги про те, що до них із ножовими пораненнями госпіталізований 30-річний чернівчанин.

Правоохоронці одразу ж приїхали до медичної установи, щоб з'ясувати всі обставини події та встановити особу зловмисника. У результаті вжитих першочергових заходів міліціонерам вдалося оперативно знайти особу, причетну до цього злочину.

Як з'ясувалося, поранення мешканцю обласного центру наніс колишній чоловік дружини. 32-річний чернівчанин раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Пара вже декілька років, як розлучилася. Разом вони не проживають, однак у них є спільна дитина.

Зловмисник розлютився на жінку через те, що їй вдалося влаштувати особисте життя з іншим чоловіком. От і вирішив з'ясувати стосунки із обранцем чернівчанки. Він дізнався, що подружжя відпочиває в одному із кафе міста. Прийшовши до закладу, почав сваритися, а коли словесні аргументи вичерпалися, витяг ножа та наніс декілька ударів опоненту. Після цього втік.

Міліціонери швидко встановили місцезнаходження зловмисника. Чернівчанин переховувався у матері. Коли ж правоохоронці знайшли його, він чинив опір та намагався втекти. Однак завдяки професійним діям міліціонерів, зробити цього йому не вдалося.

Під час огляду помешкання правоохоронці знайшли речові докази - ніж та одяг зі слідами крові.

Наразі стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ