У Вінниці "Інспектор Світлофор" навчав пішоходів та водіїв правилам дорожнього руху

У Вінниці "Інспектор Світлофор" навчав пішоходів та водіїв правилам дорожнього руху

14.11.14 13:03 0 648
В рамках тижня безпеки дорожнього руху, працівники Державтоінспекції Вінниччини разом з «Інспектором Світлофором» проводять профілактичну роботу з пішоходами та водіями, які порушують правила дорожнього руху.

Не зважаючи на повсякденну профілактичну роботу працівників Державтоінспекції, на автошляхах Вінниччини стається багато дорожньо-транспортних пригод. Лише з початку року на території області під колесами транспортних засобів загинуло 55 пішоходів та 157 отримали травми різного ступеня тяжкості.

За словами начальника обласної Державтоінспекції Павла Солоненка, кожна тринадцята дорожньо-транспортна пригода трапляється за участю пішоходів. Нерідко і самі пішоходи стають винуватцями аварій, через порушення правил дорожнього руху.

Тож працівники ДАІ вийшли на вулиці обласного центру разом з «Інспектором Світлофором», щоб роз'яснити дітям та дорослим необхідність перетину проїзної частини дороги по пішохідному переходу, а у разі наявності світлофора – лише на зелене світло.

Не залишились поза увагою незвичайного регулювальника і водії транспортних засобів. Керманичам автомобілів «Інспектор Світлофор» вручав інформаційні листівки, де зазначена відповідальність за проїзд на забороняючий сигнал світлофора та за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння. Саме такі порушення правил дорожнього руху найчастіше призводять до автомобільних аварій з тяжкими наслідками.

Державтоінспектори впевнені, що особиста дисципліна та суворе дотримання правил дорожнього руху кожним його учасником врятує не одне людське життя.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ