На Вінничині наркотичне зілля вилучили працівники міліції у любителя дурману

На Вінничині наркотичне зілля вилучили працівники міліції у любителя дурману

14.11.14 09:14 0 718
У 18-річного жителя міста Іллінці працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили 200 грамів коноплі. Зі слів затриманого, заборонене зілля він зберігав для власного вживання.

Як розповів в.о. начальника Іллінецького райвідділу міліції Володимир Ковальчук, до працівників міліції надійшла оперативна інформація про те, що 18-річний житель одного з сіл району за місцем свого проживання зберігає наркотики. Ця інформація знайшла своє підтвердження під час проведення санкціонованого обшуку. Близько 200 грамів наркотичних рослин зовні схожих на коноплю, вилучили міліціонери у будинку підозрюваного.

Зі слів правопорушника, нарковмісне зілля він зберігав для власних потреб. Курив його час від часу, коли хотів розслабитися та отримати психологічну розгрузку.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях любителя дурману вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що карається позбавленням волі до 3-х років.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі олені ...
Наступна новина: У Львові відкрили вуличні ...

КОМЕНТАРІ