Луцьк: триває Спартакіада міста 2014 року !

Луцьк: триває Спартакіада міста 2014 року !

14.11.14 10:11 0 769
12 листопада 2014 року на базі шахово-шашкового клубу “Біла тура” розпочалися змагання з шахів та шашок серед команд ІІ та ІІІ груп (навчальні заклади - ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації) за програмою Спартакіади міста 2014 року. У змаганнях беруть участь 9 команд ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, а також 5 команд ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Усього 72 учасника.

Змагання командні. До складу команди, як у змаганнях з шахів так і з шашок, входить 2 учасника (1 юн. та 1 дів.). Змагатимуться студенти протягом трьох днів. Переможець визначиться за підсумками результативності усіх членів команди.

15 листопада 2014 року продовжать змагання з шахів та шашок команди І групи (підприємства, установи та організації).

Станом на за підсумками п'яти видів програми Спартакіади міста 2014 року серед команд ІІІ групи (ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації) лідирують команди Луцького педагогічного коледжу, Коледжу технології, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.

Серед команд ІІ групи (ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації) після трьох видів програми Спартакіади міста 2014 року у трійці кращих - Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Луцький національний технічний університет та Луцький біотехнічний інститут.

Серед команд І групи (підприємств, установи,організації) лідирують команди “Луцьктепло” та “Укртелеком”.

Продовжиться Спартакіада міста 2014 року 18-19 листопада 2014 року змаганнями з волейболу серед дівчат у ІІ групі (ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації ), тенісу настільного 27-29 листопада 2014 року серед команд І-ІІІ груп та футзалу в грудні цього року серед команд І групи (підприємства, установи, організації).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Настя Станко: Війна не є ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ