Міліціонери Волині попередили потрапляння на ринок фальсифікованої продукції

Міліціонери Волині попередили потрапляння на ринок фальсифікованої продукції

14.11.14 15:03 0 620
Працівники управління ДСБЕЗ припинили незаконну реалізацію підакцизних товарів, зокрема цигарок і спиртних напоїв сумнівного походження.

У ході проведення оперативних заходів співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю вилучили у волинянина більше ніж на 60 тисяч гривень фальсифікованої продукції із підробленими марками акцизного збору.

– Реалізацією підакцизних товарів займався 42-річний мешканець селища, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень і, згідно з рішенням суду, йому було призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 18 тисяч гривень, – розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області Владислав Кривенда. – Слід відзначити, що рішення суду не виконано, оскільки чоловік ухиляється від сплати штрафу.

У результаті проведеного обшуку працівники міліції вилучили у спритника 470 пачок цигарок різних найменувань іноземного виробництва, 973 пляшок горілки із явними ознаками підробки, 48 пачок вина, 250 пляшок коньяку та 131 пляшку шампанських вин різних марок.

– Вилучена продукція направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласному управлінню міліції, – зауважив Владислав Кривенда. – Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ