Луцьк: “Вивчив на уроці - закріпи у бібліотеці!”

Луцьк: “Вивчив на уроці - закріпи у бібліотеці!”

14.11.14 13:36 0 619
Під таким гаслом у центральній міській бібліотеці для дітей розпочалася серія своєрідних та незвичних уроків для учнів луцьких шкіл.

Навчання може бути цікавим! У цьому переконані як бібліотекарі, так і вчителі разом з учнями.

На перший урок, присвячений нашій рідній мові “Український словограй”, до книгозбірні завітали учні 2-го класу загальноосвітнього закладу №15. Зустріла дітей бібліотекар відділу абонементу учнів 1-4 класів Вікторія Гут, яка провела захоплюючу екскурсію залами бібліотеки. Потому бібліотекар читального залу Юлія Аркушин провела урок, під час якого розповіла про значущість української мови, її красу та милозвучність та презентувала книжкову виставку “Диво калинове- рідна наша мова”. Під час заходу діти грали в захоплюючі ігри: “Підбери антонім”, “Продовж логічний ряд”, “Віднайди зайве слово”, розповідали вірші про українську мову. Юні актори лялькового театру “Соняшник”, що діє при бібліотеці, запросили переглянути виставу “Рукавичка на новий лад”. Великою несподіванкою для дітей стала спільна творча робота, до якої їх запросили бібліотекарі. Усі разом виготовили плакат з серветок про давній символ нашого народу - калину.

Цікавим та дійсно пізнавальним виявився урок у книгозбірні. Діти з великим задоволенням та захопленням розповідали про свої враження. І просили бібліотекарів якомога частіше організовувати такі “незвичайні уроки”.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Медіаексперт з Білорусі ...

КОМЕНТАРІ