Голова Житомирської облдержадміністрації відвідує Луганщину

Голова Житомирської облдержадміністрації відвідує Луганщину

14.11.14 08:09 0 712
12 листопада 2014 року керівник Житомирщини Сергій Машковський особисто виїхав на Луганщину. Голова облдержадміністрації із робочим візитом у рамках передання допомоги від нашої області оглядає об'єкти соціальної сфери, які будуть відбудовані за сприяння керівництва Житомирщини.

Наша область відгукнулася на звернення голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля до обласних державних адміністрацій щодо допомоги відновити соціальну інфраструктуру Луганщини на тих територіях, що контролюються українською владою.

«Житомирщина відправляє черговий вантаж на схід України, щоб допомогти продуктами і теплими речами населенню областей, які потерпають від бойових дій, – зазначив керівник області. – Окрім того, Житомирщина відремонтує і відновить один чи декілька закладів соціальної інфраструктури Луганської області».

Сергій Машковський упевнений, що таким чином Житомирщина бере участь у єднанні України не тільки гаслами і символікою, а й справами, готовністю допомогти конкретними діями як влади, так і громади. «Будемо допомагати людям, які втратили, які страждають і не живуть тим життям, яким насолоджуємось ми», – підкреслив керівник області.

Житомирщина також допомагатиме відбудовувати Луганську і Донецьку області. Вже відправлено і буде відправлятись вантаж із будівельними матеріалами у Слов'янськ. За можливості на схід поїдуть й будівельні бригади добровольців, які відновлять обраний об'єкт чи об'єкти і здадуть їх під ключ. Це будуть соціальні заклади (школа, садок, лікарня), за допомогою яких відновлюється мирне життя. Керівник області підкреслив, що для вимушених переселенців це буде поштовхом повернутися додому.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ