В Закарпатській області берегівські правоохоронці продовжують чистку міста від "дурман-зілля"

В Закарпатській області берегівські правоохоронці продовжують чистку міста від "дурман-зілля"

14.11.14 15:55 0 698
Днями оперативники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції провели відпрацювання нічного міста. Під час якого було затримано двох молодиків, любителів нарковмістних речовин.

З метою профілактики, вчасного виявлення та припинення злочинів і правопорушень, що вчиняються у нічний час доби на території міста, берегівські правоохоронці здійснюють відпрацювання.

Минулих вихідних під час проведення одного з таких відпрацювань увагу оперативників привернув припаркований біля ресторану автомобіль ВАЗ-2107, з салону якого гучно лунала музика. В автівці знаходилося двоє молодиків віком 23 та 27 років, які при появі міліціонерів почали нервувати.

Поведінка хлопців викликала в оперативників підозру, і недарма. При огляді салону «сімки» було виявлено два медичних шприци, наповнені наркотичним препаратом первентин.

Також наркотик один із молодиків мав при собі, ховав у кишені. Правоохоронці вилучили в нього три пакети з марихуаною та медичний шприц із первентином.

Обидва хлопці пояснили, що вказані наркотичні засоби вони зберігали для власного вживання.

Виявлені наркотичні засоби правоохоронці вилучили та направили до науково-дослідного центру в м.Ужгород для проведення відповідних експертиз. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик Берегівського райвідділу міліції як речовий доказ.

Слідчий Берегівського райвідділу міліції Володимир Фантич відомості по даному факту вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

- Такі відпрацювання міста в нічну пору проводяться на протязі кількох тижнів і вже принесли свої результати. Задокументовано 5 фактів незаконного обігу наркотичних засобів та один факт реалізації алкогольних напоїв неповнолітнім, - каже начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця. - Керівництво Берегівського райвідділу міліції приносить свої вибачення громадянам, яким діями правоохоронців під час нічних відпрацювань були спричинені незручності, пов'язані з перевіркою документів, оглядом автомобілів. Сподіваємось на порозуміння з боку берегівчан та гостей міста, адже дії міліціонерів спрямовані на покращення стану криміногенної обстановки на території міста.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ