Закарпатські землевпорядники вже втретє підтримують українську армію

Закарпатські землевпорядники вже втретє підтримують українську армію

14.11.14 16:40 0 663
У такий складний для держави час українська армія потребує особливої уваги, тому колектив землевпорядної служби Закарпатської області спільно із суб`єктами підприємницької діяльності, які виконують землевпорядні роботи на території області зробили внесок у вирішення нагальних потреб військових. Зокрема, закупили Закарпатському батальйону територіальної оборони комплекти інструментів, що значно полегшить роботу із обслуговуванням техніки. Для придбання їх перераховано кошти у сумі 7780 тис. гривень.

Довідково

У березні цього року колектив Головного управління Держземагентства у Закарпатській області, підтримуючи зусилля Уряду щодо забезпечення українського війська, зробив внесок на поліпшення та укріплення обороноздатності держави та перерахував кошти із своєї заробітної плати у сумі 10 тис. грн.

У липні колектив землевпорядної служби області передав Закарпатському батальйону територіальної оборони 70 спальних мішків, для придбання яких землевпорядники перерахували одноденний заробіток – 27,5 тис. гривень.

Головне управління Держземагентства у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ