В Закарпатській області рятувальники продовжують опікуватись вимушеними переселенцями

В Закарпатській області рятувальники продовжують опікуватись вимушеними переселенцями

14.11.14 15:15 0 692
Працівники оперативно-рятувальної служби Закарпатської області продовжують опікуватись особами, котрі вимушені були покинути свої домівки на Сході країни та переселитись в інші області. Так, 13 листопада, працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області та Берегівського міськрайонного відділу завітали до готелю «Шоркерт», що у місті Берегово. Саме там мешкають сім’ї з Луганської та Донецької областей.

Перша родина, до якої завітали рятувальники, приїхала в мальовничий закарпатський край з міста Мар'їнка Донецької області. У розмові з’ясувалося, що молоді жінки разом з маленькою дитиною переїхали спочатку до Ужгорода, а вже звідти перебрались до Берегова. Рятувальники уважно вислухали проблемні питання, що турбують вимушених переселенок, та пообіцяли посприяти у їх вирішенні. Наостанок рятувальники приготували для жінок маленькі подарунки у вигляді гігієнічних наборів.

Інші родини, що їх навістили рятувальники, також радо зустрічали гостей. Вимушені переселенці розповіли надзвичайникам про події, які примусили їх шукати прихисток у закарпатському краї. Зі смутком і сльозами на очах згадують вони про свою малу батьківщину, про те, що довелося їм пережити вдома...

«Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій мають робити усе можливе, аби родини вимушено переміщених осіб отримали від органів виконавчої влади та рятувальної служби необхідну підтримку та допомогу, яку вони потребують. на території Закарпаття тимчасово розміщено 2520 громадян. З них 2285 переміщені з Донецької та Луганської областей. А загалом у державі загальна кількість громадян України, які переселені з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь до інших регіонів, складає 19 тис. 280 осіб. З району проведення АТО до інших регіонів переселено 438 тис. 894 особи», - зауважив заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові нагадали про ...

КОМЕНТАРІ