Українська діаспора передала правоохоронцям гуманітарну допомогу на півмільйона гривень - Микола Величкович

Українська діаспора передала правоохоронцям гуманітарну допомогу на півмільйона гривень - Микола Величкович

14.11.14 13:51 0 633
Українці цілого світу готові допомагати бійцям, які відстоюють територіальну цілісність держави. Саме тому наші співгромадяни, які проживають у США, передали підрозділам МВС термобілизну, взуття та необхідне військове спорядження. Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України повідомив перед відправкою гуманітарного вантажу в зону АТО.

Гуманітарна допомога для батальйонів особливого призначення, що її передали до МВС представники української діаспори, складається із 300 комплектів термобілизни для військових, 70 пар взуття та 120 тактичних окулярів. Представники діаспори попередньо уточнили, що саме потрібно, і передали найбільш необхідні речі.

За словами заступника начальника відділу координації взаємодії з громадськими організаціями та формування регіональної політики МВС України Івана Сулими, під час візитів до зони АТО представники відомства передають бійцям найбільш необхідні речі. Збирати гуманітарні вантажі допомагають представники кількох громадських організацій та місцевих общин із США. Всі витрати, пов'язані із закупівлею та пересилкою куплених речей благодійні організації взяли на себе.

Передані благодійниками термобілизна і взуття пристосовані до потреб військових, адже їх використовують солдати армії США. Армійські тактичні окуляри теж спеціалізовані, вони виконують захисну функцію, витримуючи осколки. Представники МВС та діаспори постійно контактують. Після відправлення цієї партії на схід України вже очікують на прибуття наступної.

Заступник глави МВС України Микола Величкович висловив задоволення з того приводу, що українці, які проживають за кордоном, долучаються до допомоги правоохоронним структурам, задіяним в АТО на сході України.

– Вони готові допомагати. Тобто українці цілого світу відчувають себе причетними до того, що відбувається в Україні, хочуть допомагати, і свою допомогу бачать таким чином – допомагають бійцям, які несуть службу по єдиній Україні, – підкреслив заступник глави МВС.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ