В Закарпатській області слово подяки на адресу мукачівських правоохоронців

В Закарпатській області слово подяки на адресу мукачівських правоохоронців

14.11.14 13:07 0 617
Слова подяки слідчому Олександру Пасіці та оперативнику карного розшуку Йосипу Довгінці надійшли на адресу Мукачівського міського відділу міліції. Чоловік вдячний працівникам міліції за оперативне розкриття крадіжки.

З щирими словами вдячності Олександр Карпенко, мешканець м.Мукачева, звернувся до керівництва міського відділу за швидке та оперативне розкриття крадіжки його мобільного телефону.

Чоловік працює на приватному підприємстві робітником. Протягом робочого дня свій мобільний телефон, розповів мукачівець, він залишає у кишені куртки. Того дня так само залишив мобільний на кілька годин без нагляду, а коли повернувся, то виявив його зникнення. Вирішив одразу звернутись до правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку. Після проведених відповідних слідчих дій його мобільний знайшли і повернули власнику.

Щоправда, телефон за невеликий проміжок часу поміняв кількох господарів, проте завдяки злагодженим діям працівників карного розшуку Йосипа Довгінки та старшого слідчого Олександра Пасіки, телефон вилучили і повернули власнику.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ