Томаш Лелекач: "Націоналісті не братимуть участі у циркових виставах,які влаштовують у міській раді обранці громади"

Томаш Лелекач: "Націоналісті не братимуть участі у циркових виставах,які влаштовують у міській раді обранці громади"

14.11.14 11:44 0 668
12 листопада 2014 року члени уряду від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" заявили про свою відставку. Крім того, голови обласних та районних адміністрацій, що є членами партії, також написали заяви на звільнення. Своєю чергою, на тлі останніх подій в місті свободівець Томаш Лелекач виходить зі складу виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

По завершенні Революції гідності ужгородські депутати не зрозуміли, що відповідальність перед громадою – це не ефемерне явище, а основа роботи будь-якого органу місцевого самоврядування. А після того, як реальним переможцем виборів став антиукраїнський олігархат, обранці остаточно впевнились у своїй безкарності, а Ужгород, як і вся країна, отримав контрреволюцію негідників. Земельний дерибан, лобіювання бізнесових інтересів, не беручи до уваги інтереси громади, кулуарні домовленості та дешеві "театральні постановки" – все на що здатні ті, кого було обрано відстоювати наші інтереси, і все це в той час, коли на війні в Україні щодня гинуть люди.

"Рішення вийти зі складу виконкому є наслідком роботи одіозного складу Ужгородської міської ради. Раніше на одному із засідань ради народний депутат від ВО "Свобода" Едуард Леонов зазначив, що міськрада вже вичерпала свою довіру у громадян. Ми намагались впорядкувати виконкомом та вирішити чимало проблем ужгородців. Проте депутати не могли більше грати роль справедливих та стали працювати проти мешканців міста задля власних бізнесових інтересів. Революція гідності навчила міських обранців вибачатися за скоєні злочини, але не навчила займатися благоустроєм Ужгорода, виконувати передвиборчі обіцянки, зрештою, просто бути людьми. Дякую за спільну працю колегам у виконавчому комітеті. Багато корисного зробили для громади, ще більше зробили б за умови співпраці міської ради. Група колишніх "регіоналів" після Майдану притихла, але тепер, коли нова більшість підживлена вчорашніми псевдореволюціонерами, намагається повернути старий лад. Тож сенсу працювати з ними більше немає. Якщо правоохоронні органи сліпі й нічого не бачать, то громада міста самостійно наведе лад. Націоналісті не братимуть участі у циркових виставах, які влаштовують у міській раді обранці громади", – прокоментував свій вихід із виконкому Томаш Лелекач".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі фахівці ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ