В Івано-Франківській області рятувальники провели комплексне профілактичне відпрацювання

В Івано-Франківській області рятувальники провели комплексне профілактичне відпрацювання

14.11.14 15:40 0 668
З настанням осіннього пожежонебезпечного періоду існує ризик збільшення кількості виникнення загорань, особливо в житловому секторі. Аби запобігти лиху та з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, зменшення кількості постраждалих та мінімізації збитків від пожеж протягом листопада місяця працівники Управління ДСНС в області спільно з фахівцями зацікавлених служб та відомств проводять комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору населених пунктів області. Особлива увага приділяється одиноким громадянам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, людям похилого віку.

12 листопада такі комплексні профілактичні відпрацювання за участю фахівців Управління ДСНС в області, представників органів місцевого самоврядування, працівників РЕМу, соціального захисту та управління газового господарства пройшли в селі Велика Кам’янка Коломийського району.

Під час проведеного комплексного відпрацювання фахівці відповідних служб відвідали помешкання громадян, звернули особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання громадянами правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами, пічним опаленням, особливо в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період. Рятувальники провели з населенням профілактичні бесіди та вручили людям тематичні пам’ятки інформаційно-застережливого характеру. Учасники рейдових груп також поспілкувалися з людьми на вулицях. В ході спілкування пересічні громадяни запевнили, що пильнують за безпекою вдома та дотримуються відповідних правил.

Впродовж поточного місяця такі комплексні профілактичні відпрацювання пройдуть і в ряді населених пунктів області, де спостерігається збільшення випадків пожеж.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ