Петро Колодій: "Потужна економіка – це запорука успіху та незалежності Української держави"

Петро Колодій: "Потужна економіка – це запорука успіху та незалежності Української держави"

14.11.14 15:11 0 655
Сильна економіка є запорукою нашого успіху та перемоги у війні, що триває на сході України. Про це 13 листопада 2014 року повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій на відкритті Міжнародного ділового форуму "Бізнес-партнерство – 2014".

Під час заходу голова обласної ради зазначив, що економіка України перебуває у непростих умовах, і однією з причин такої ситуації є воєнні дії на Донбасі. Але попри все, на думку очільника облради, влада та представники бізнесу повинні працювати над питаннями сталого економічного розвитку Львівщини.

"Львівська область має унікальні шанси стати важливим осередком прямих іноземних інвестицій та нових конкурентних компаній. Для цього насамперед необхідно законодавчо спростити процедуру ведення бізнесу. Адже лише на регіональному рівні у нас є близько чотирьох десятків контролюючих органів", – наголосив Петро Колодій. – "Тож, зауважу, що у Львівській обласній раді було створено робочу групу, яка проаналізувала регуляторний стан, розробила пропозиції щодо оптимізації регуляторної політики і передала їх на розгляд міністерств".

Петро Колодій зазначив, що економічні реформи мають обов'язково включати заходи з дерегуляції підприємницької діяльності. "Влада повинна спрощувати умови ведення бізнесу, створювати сприятливе середовище як для українського, так і для іноземного інвестора", – наголосив голова обласної ради.

До роботи у Міжнародному форумі долучились українські та зарубіжні підприємці, представники влади, фінансові установи, науковці, представники міжнародних організацій. У рамках форуму відбудуться двосторонні ділові зустрічі представників бізнесу з України та за кордону.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині з робочим ...

КОМЕНТАРІ