У Львові відкрили вуличні тренажери для молоді

У Львові відкрили вуличні тренажери для молоді

14.11.14 09:22 0 776
9 листопада 2014 року у Львові за адресою: вул. В. Великого, 85 відбулось урочисте відкриття спортивно-тренувального майданчика з вуличними тренажерами, що власним коштом обладнав депутат міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник.

На урочисте відкриття завітали мешканці мікрорайону та освітяни разом з учнями навколишніх шкіл. Освятив нові тренажери священик храму Св. Володимира та Ольги.

Після розрізання червоної стрічки усі присутні долучились до конкурсів, естафет та змагань як для дітей, так і для дорослих.

"Отримавши безліч звернень від мешканців, ми не могли не відреагувати, адже дитячих майданчиків у місті вже досить багато, а от зі спортивними існує проблема. Тож було ухвалено рішення облаштувати повноцінний спортивно-тренувальний сімейний майданчик.

Вуличні тренажери – це оптимальний варіянт для зайняття спортом під відкритим небом як для дорослих, так і для дітей. Вони спеціяльно пристосовані для установки просто неба та є цілком безпечними, на них можуть робити вправи люди різного віку і рівня фізичної підготовки. Це місце справжнього сімейного відпочинку, який принесе не тільки задоволення, але й користь. Майданчик включає в себе як ігрові елементи, так і спортивні. Така різноманітність дозволить дітям і батькам знайти собі заняття до смаку.

Ми заклали "першу цеглину" до облаштування найбільшого у Львові спортивно-тренувального майданчика. Необхідно діяти, а не обіцяти", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині наркотичне ...
Наступна новина: Журналіст «Лос-Анджелес ...

КОМЕНТАРІ