Працівники ДАІ Львівщини здали кров для поранених бійців та постраждалих внаслідок ДТП

Працівники ДАІ Львівщини здали кров для поранених бійців та постраждалих внаслідок ДТП

14.11.14 15:37 0 626
Працівники Державтоінспекції Львівщини взяли участь у доброчинній акції «Здай кров – врятуй життя», аби допомогти постраждалим під час АТО та внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Керівник управління ДАІ у Львівській області, полковник міліції Олександр Хутняк також став донором.

«Долучитися до такої доброї справи – честь для кожного. Сподіваюсь, це допоможе врятувати комусь життя», - відзначив Олександр Миколайович.

Взяти участь у доброчинній акції зголосилися співробітники Державтоінспекції зі Львова та різних районів області.

Чимало працівників міліції здають кров уже не вперше. Один із них - інспектор дорожньо-патрульної служби ДАІ міста Львова Тарас Борсукевич. Правоохоронець стає донором четвертий раз і на цьому спинятися не збирається, адже переконаний – необхідно постійно поповнювати банк крові.

Інспектор з кадрового забезпечення батальйону дорожньо-патрульної служби ДАІ Юрій Гоцко також здав кров для потерпілих внаслідок ДТП під час АТО. Працівник Державтоінспекції протягом місяця служив у зоні проведення антитерористичної операції, тому не з чуток знає, на скільки це потрібно пораненим бійцям.

Правоохоронці переконують: готові ще не раз долучитися до такої благодійної акції, аби постраждалі у ДТП та під час АТО могли вчасно отримати необхідну допомогу.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ