Рівненські міліціонери оперативно затримали чоловіка,який скоїв розбійний напад в магазині

Рівненські міліціонери оперативно затримали чоловіка,який скоїв розбійний напад в магазині

14.11.14 16:12 0 648
12 листопада близько 18-тої години у магазин в селі Тихе Костопільського району, зайшов невідомий. Витягнувши ножа, незнайомець пригрозив ним продавцю та наказав негайно гроші з каси. Людмила злякалась та віддала зловмиснику всі кошти. Після чого чоловік зник у невідомому напрямку.

Жінка одразу повідомила про розбійний напад міліцію. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події. Правоохоронці за лічені години встановили особу зловмисника та затримали його поблизу села Моквин.

— Нападником виявився 22-річний Михайло з Рокитнівського району, — зазначив заступник начальника Костопілсьокго РВ УМВС Андрій Кушик. — Під час огляду в чоловіка виявили та вилучили близько 1000 гривень, які він відібрав у продавця магазину. Крім того, правопорушника впізнала потерпіла.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності, неодноразово судимий, і лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частино 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Михайло затриманий та утримується в ізоляторі тимчасового тримання Костопільського райвідділу міліції.

Зловмиснику загрожує покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Костопільський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Голова Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ