в обласній державній адміністрації відбулася нарада служб цивільного захисту щодо забезпечення безперебійного руху транспорту на автомобільних дорогах Рівненщини у зимовий період 2014-2015 року

в обласній державній адміністрації відбулася нарада служб цивільного захисту щодо забезпечення безперебійного руху транспорту на автомобільних дорогах Рівненщини у зимовий період 2014-2015 року

14.11.14 10:28 0 677
13 листопада в обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови адміністрації Юрія Приварського відбулася нарада з керівниками служб цивільного захисту щодо забезпечення безперебійного руху транспорту на автомобільних дорогах Рівненщини у зимовий період 2014-2015 року.

В нараді прийняли участь: представники служби автомобільних доріг, управління ДАІ, житлово-комунального господарства, державних підприємств «Рівненський облавтодор» та «Рівнеавтотранссервіс».

Від Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій був присутній заступник начальника полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук.

На порядку денному розглядалися наступні питання: взаємодія служб цивільного захисту області під час виконання спільних завдань із попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій в умовах зими.

Розрахунок додаткових сил і засобів, що можуть реально залучатися та ефективно використовуватися під час можливих зимових пригод на ділянках автомобільних доріг на яких найбільш ймовірні транспортні затори через снігові замети.

Технічна справність спецтехніки та наявність достатньої кількості паливо-мастильних матеріалів, піску, щебеню, технічної солі, тощо.

Також обговорювали критерії при яких можна вводити обмеження чи взагалі припиняти рух автомобільного транспорту на сполученнях доріг з причин сильних снігопадів, ожеледиць, хуртовин та заметів.

За результатами усіх доповідей та з урахуванням обговорення порядку денного був прийнятий протокол з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ