Назад
 У Рівному відбувся круглий стіл з питань вдосконалення роботи 
 Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу)

Назад У Рівному відбувся круглий стіл з питань вдосконалення роботи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу)

14.11.14 12:43 0 657
В приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації за ініціативи Школи політичної аналітики "Поліс" Центру політичних досліджень Національного університету"Острозька академія" відбувся круглий стіл на тему: "Шляхи вдосконалення діяльності Рівненського центру надання адміністративних послуг".

У заході взяли участь представники Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області,Управління Державної міграційної служби України в Рівненській області, Головного управління Держземагентства у Рівненській області, Центру надання адміністративних послуг Рівненської райдержадміністрації, Громадської ради при Рівненській облдержадміністрації, Сектору представництва Держпідприємництва України у Рівненській області, Рівненської торгово-промислової палати, Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради, громадських організацій.

Метою круглого столу було обговорення звіту роботи експертів, результатів опитування респондентів та рекомендацій для покращення роботи Центру надання адміністративних послуг у м. Рівному.

Присутні ознайомилися з результати моніторингу, який здійснювався ЧММГО “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» спільно з Острозькою міською громадською організацією "ШПА Поліс" в рамках проекту "Асоціація регіональних аналітичних центрів (АРАЦ): інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України" протягом вересня 2013 року та вересня 2014 року".

На основі результатів моніторингу сформовано рекомендації щодо кроків та методів, які мають бути здійснені на державному та місцевому рівнях із метою вдосконалення роботи Центру надання адміністративних послуг у м. Рівному.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі конкурс ...
Наступна новина: Оркестр УМВС України в ...

КОМЕНТАРІ