Рівне: КОМЕНТАР МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІДНОСНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЄДИНОГО ЕЛЕКТРОННОГО КВИТКА У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ МІСТА

Рівне: КОМЕНТАР МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІДНОСНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЄДИНОГО ЕЛЕКТРОННОГО КВИТКА У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ МІСТА

14.11.14 15:32 0 707
11 листопада відповідно до мого розпорядження було проведено громадські слухання щодо доцільності запровадження єдиного електронного квитка у громадському транспорті міста Рівного.

З цього приводу хочу зазначити наступне:

- Сама ідея запровадження єдиного квитка позитивна і я готовий її підтримувати. Але маю три застереження з моєї точки зору досить логічних.

По-перше, фірма, яка пропонує надавати ці послуги має мати пристойну репутацію, а не бути якимось шарлатаном. Зараз мною зроблені відповідні запити в компетентні органи і я чекаю відповіді;

По друге, угода яку ми підпишемо має бути виписана бездоганно з юридичної точки зору, в першу чергу для того, аби всі фінансові ризики не торкалися міської скарбниці, а лягали на корейську сторону. Мною дано доручення досвідченим юристам в галузі корпоративного права які працюють зараз над цією угодою.

Я маю це зробити тому, що несу відповідальність за місто і не в останню чергу мене турбує моя репутація.

Я вже маю досвід розробки і підписання таких інвестиційних угод, і скажу на прикладі будівництва сміттєпереробного заводу. Попри всі проблеми, місту це не коштувало жодної копійки. Цей завод збудований повністю за кошти німецьких інвесторів. Крім того, я маю досвід розробки і супроводження проектів фінансованих Світовим банком та Європейським банком реконструкції та розвитку, і це проекти на десятки мільйонів доларів.

І останнє. Оскільки умовою угоди є не лише інвестування з боку корейської сторони, але й те, що 6% з усіх проданих квитків в місті Рівному в найближчі 15 років мають відраховуватись на користь інвесторів, а це погодьтесь не мала сума, то я хочу бути впевнений, що рівняни це підтримують і з цим погоджуються.

Власне для цього були проведені громадські слухання. Якщо в когось виникнуть пропозиції чи застереження я готовий їх розглянути. Тож у разі необхідності прошу звертатися на мій сайт www.khomko.rv.ua (в рубрику „Інтернет-приймальня”). Прошу поспішати, оскільки з огляду на те, як рухаються події, угода буде підписана найближчим часом.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие бывают серьги
Наступна новина: Працівники ДАІ Львівщини ...

КОМЕНТАРІ