У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

14.11.14 14:51 0 650
За добу до міліції надійшло 34 повідомлення про скоєння крадіжок. За 28 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку дизельного палива 42-річної Валентини, жительки Володимирецького району скоїли 23-річний та 28-річний односельці потерпілої. Зловмисники, шляхом пошкодження вхідних дверей проникли до орендованого Валентиною підсобного приміщення на території одного з СВК району, звідки викрали вищезазначене дизпаливо. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку особистих речей 47-річного Миколи з Кузнецовська скоїв 27-річний Дмитро. Зловмисник, шляхом вільного доступу, на вулиці викрав з кишені куртки потерпілого кредитну картку, з якої в подальшому зняв гроші в сумі близько 10000 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з будівництва на території села Біла Криниця скоїли 34-річний та 22-річний жителі Квасилова. Зловмисники, шляхом вільного доступу викрали 4 піддони газобетонних блоків. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ