Рівненщина: працівники ДАІ та актори лялькового театру об’єдналися задля безпеки дітей на дорозі!

Рівненщина: працівники ДАІ та актори лялькового театру об’єдналися задля безпеки дітей на дорозі!

14.11.14 17:46 0 691
У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху працівники ДАІ Рівненщини продовжують проводити профілактичну роботу серед підростаючого покоління.

13 листопада до Рівненського академічного театру ляльок завітали школярі одного із загальноосвітніх навчальних закладів Рівного. Діти з нетерпіннями чекали на цікаву та повчальну виставу «Небезпечна пригода», у якій актори театру розповідали про безпечну поведінку на дорозі.

Діти не очікували побачити перед початком вистави представника Державтоінспекції, який у доступній формі нагадав малечі про необхідність дотримання вимог «дорожньої грамоти» та наслідки від невиконання вимог ПДР. Інспектор ДАІ розповів дітлахам про основні причини, по яких неповнолітні опиняються під колесами автомобілів. За допомогою вікторини працівник міліції перевірив знання учнів з Правил дорожнього руху, а переможцям — дарував тематичні буклети.

- Ми постійно проводимо профілактичну роботу серед підростаючого покоління, аби наші діти якомога менше ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод. На даний час в області загальна статистика по кількості ДТП даного виду бажає бути кращою. За 10-ть місяців поточного року спостерігається значне зростання кількості ДТП за участю дітей. Крім цього, зросла кількість травмованих та загиблих, — повідомила старший інспектор з профілактичної роботи Світлана Марко. – Саме тому ми намагаємося якомога частіше зустрічатися з дітьми, щоб ще раз нагадати їм про важливість виконання вимог правил дорожнього руху, – додала майор міліції.

Після цікавої бесіди з працівником ДАІ діти з задоволенням переглянули тематичну виставу, а після неї ще раз закріпили свої знання з безпечної поведінки на дорозі.

Працівники Державтоінспекції Рівненщини і надалі продовжуватимуть проводити профілактичну роботу з дітьми, аби останні не потрапляли у дорожньо-транспортні пригоди.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ