На Тернопіллі міліціонери розшукали автомобільних злодіїв

На Тернопіллі міліціонери розшукали автомобільних злодіїв

14.11.14 08:03 0 748
Повідомлення про крадіжку з автомобіля надійшло в чергову частину Тернопільського райвідділу міліції від мешканця села Застінка.

Чоловік повідомив, що невідома особа викрала з його автомобіля Ваз-2107, який знаходився на одній з вулиць обласного центру, автомагнітолу “Алпін”, техпаспорт на дане авто та посвідчення водія.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку міськвідділу та оперативники обласного управління встановили, що крадіжку скоїв мешканець Тернополя, 1967 року народження.

Останній у всьому зізнався. Наразі його перевіряють на причетність до інших схожих злочинів. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частиною 1 (крадіжка).

Кілька тижнів розшукували правоохоронці краю ще одного крадія. З письмовою заявою у Заліщицький райвідділ міліції звернувся мешканець села Ставки. Він заявив, що з його автомобіля “Фольксваген транспортер”, який знаходився на подвір'ї господарства, наприкінці вересня невідомі викрали барсетку із техпаспортом та посвідченням водія, а з будинку зникли 400 гривень, золота печатка, срібний ланцюжок та браслет.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Злодія вдалося розшукати. Ним виявився шістнадцятилітній житель села Блищанка. Юнак у скоєному зізнався. Подія внесена до ЄРДР за статтею 185 частиною 3 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Ще одну крадіжку зареєстрували правоохоронці Тернопільського райвідділу міліції. Мешканець села Шляхтинці телефоном повідомив, що вночі, 11 листопада, невідомі особи, пошкодивши скло зі сторони водія, викрали 700 гривень та посилку. Свої збитки заявник оцінив в 2300 гривень. Подію внесено до єдиного реєстру за статтею крадіжка. Триває слідство.

Правоохоронці краю звертаються до усіх власників автотранспорту, не залишати без нагляду в салонах авто цінні речі та власні документи.

За матеріалами «Досьє 102»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Буковина: на Сокирянщині ...

КОМЕНТАРІ