Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк склав свої повноваження

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк склав свої повноваження

14.11.14 16:15 0 701
12 листопада 2014 року під час брифінгу для представникам місцевих ЗМІ голова Тернопільської обласної державної адміністрації свободівець Олег Сиротюк повідомив про складання своїх повноважень.

"Вже оприлюднили офіційні результати виборів, і нині тривають перемовини про формування нової коаліції. Фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді восьмого скликання не буде. Тому відповідальність за ситуацію у державі і за формування вертикалі виконавчої гілки влади повинні несті ті фракції, які будуть формувати коаліцію в умовах парламентсько-президентської республіки. Відповідно ВО "Свобода" ухвалило рішення про складення повноважень нашими представниками, які працюють в уряді, а також головами районних та обласних державних адміністрацій", – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації свободівець Олег Сиротюк.

Крім очільника області відповідні заяви на Тернопільщині написали голови ще семи районних державних адміністрацій, які є представниками ВО "Свобода", а саме Шумської, Ланівецької, Борщівської, Бучацької, Тернопільської, Козівської і Підгаєцької.

"Ми складаємо повноваження і вважаємо, що це абсолютно правильний крок, бо в теперішніх умовах новостворена коаліція має брати на себе відповідальність за майбутнє країни", – повідомив Олег Сиротюк.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Ласка "жриці ...

КОМЕНТАРІ