Тернопільські міліціонери закликають: подбайте про надійний захист своєї оселі

Тернопільські міліціонери закликають: подбайте про надійний захист своєї оселі

14.11.14 12:08 0 636
Останнім часом в обласному центрі почастішали крадіжки з квартир. Як свідчить міліцейська статистика, злодії приходять «у гості» до тих людей, котрі мають певні статки, проте не завжди зберігають їх належним чином та не дбають про надійний захист своїх помешкань.

Лише упродовж минулої доби в Тернополі зареєстровано три квартирні крадіжки. Спільне у них: усі сталися в обідню пору та спосіб проникнення до помешкання – злам серцевини замків. Господарі зберігали вдома чимало цінних речей, а не потурбувалися про захист вхідних дверей.

Чималу суму майна втратив 51-річний тернополянин. З його помешкання викрали 32 тисячі доларів, 45 тисяч гривень та золоті вироби. З квартири 57-річної жительки обласного центру злодії винесли ноутбук, комп'ютер, фотоапарат та золото. Потерпіла оцінила збитки у 35 тисяч гривень.

За усіма фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження. Міліціонери розшукують злодіїв.

Як каже народна мудрість, скупий платить двічі. На жаль, люди починають задумуватися про захист свого житла, лише після того, як там побували злодії. Розкрити такі злочини доволі непросто. Тому крадіжку легше попередити, ніж повернути викрадене.

Міліціонери вкотре звертаються до тернополян потурбуватися про безпеку своїх помешкань.

Саме на квартири із ненадійними дверима, замками та без сигналізації полюють злодії. Встановіть міцні двері та обладнайте їх надійними замками. Рекомендується ставити два замки різних типів, що конструктивно відрізняються один від одного – циліндровий та сувальдний. Вони мають кращі захисні властивості, у тому числі –багатоступеневий захист.

Проте варто пам'ятати, що і злодії не стоять на місці, а щоразу удосконалюють свої методи. Тому, щоб почувати себе максимально захищеним, краще встановити у оселі сигналізацію з підключенням на пульт Державної служби охорони. У розпорядженні ДСО є низка сучасних охоронних систем, які забезпечать ефективний захист вашого житла від непроханих гостей.

До слова, жодна з домівок, за безпекою яких стежать працівники ДСО, цьогоріч не була обкрадена – міліціонери оперативно відреагували на всі сигнали тривоги.

Якщо ви бажаєте скористатися послугами Державної служби охорони телефонуйте: (0352) 23-63-62, 52 55 94, 23-59-34, 27-14-06, (цілодобово), 067-208-69-02, 067-208-50-68, 0 800 502 220, 0 800 211 000 (безкоштовно і цілодобово).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині наряд ДСО ...
Наступна новина: Росіяни тікають в Україну: ...

КОМЕНТАРІ