В Чернівецькій області міліціонери у трьох новодністровців вилучили коноплю

В Чернівецькій області міліціонери у трьох новодністровців вилучили коноплю

15.11.14 12:34 0 635
На території Чернівецької області тривають заходи, спрямовані на протидію незаконного обігу наркотичних речовин. Під час відпрацювання міста Новодністровськ співробітники міліції викрили місцевих мешканців, котрі зберігали наркотики.

У ході проведення таких профілактичних заходів, перевіряються місця, де ймовірно можуть збиратися громадяни та вживати наркотичні речовини. Зокрема, це недобудовані будинки, території непрацюючих підприємств тощо. Саме під час такого рейду міліціонери у приміщені недобудованого готелю знайшли 24-річного місцевого жителя. У хлопця правоохоронці вилучили 6 грам канабісу. А в приміщенні недобудованого навчального закладу, виявлено двох мешканців міста, віком 22-х та 26-ти років. Парубки при собі мали два паперові згортки коноплі, вагою 5 та 6 грам.

Всі наркотичні речовини вилучені та направленні до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертизи.

Як повідомив заступник начальника Новодністровського віділення міліції Сергій Лунга, за даними фактами розпочаті кримінальні провадження, передбаченні ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення строком до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові провели ...
Наступна новина: На Хмельниччині володимир ...

КОМЕНТАРІ