В Чернівецькій області звернення

В Чернівецькій області звернення

15.11.14 11:53 0 647
Шановні буковинці, учасники дорожньо горуху!

У неділю,16 листопада ,відзначається Всесвітній день пам'яті жертв ДТП.

Керівництво,увесь особовий склад УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, звертається до вас з проханням проявити солідарність, вшанувати тих, хто загинув у автомобільних аваріях.

Увесь світ щорічно віддає належне третій неділі листопада, як дню, коли треба замислитись над ризиками, що супроводжують дорожній рух, над тим, аби унеможливити трагедії, обійти ситуації, небезпечні для життя людей.

Повага до правил дорожнього руху, пильність за кермом сприяють цьому. Будьте законослухняними водіями, виявіть розуміння проблеми смертності і травматизму на дорогах, якою стурбований увесь цивілізований світ, висловіть співчуття сім’ям,які зазнали тяжких втрат.

Пропонуємо у цей день включити ближнє світло фар на транспортних засобах, тим самим вшанувавши пам'ять загиблих у ДТП.

Довідково

Вшановувати пам'ять жертв дорожніх аварій вперше запропонували представники британського благодійного фонду допомоги жертвам ДТП «Road Peace» у 1993 році. За п’ять років потому, День пам'яті вийшов за межі Європи і з'явився на інших континентах, а в 2005 році у своїй Резолюції Генеральна Асамблея ООН закликала все світове співтовариство визнати Всесвітній день пам'яті жертв дорожніх аварій і відзначати його в третю неділю листопада.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянину не вдалося ...
Наступна новина: У Львівській області при ...

КОМЕНТАРІ