Чернівецькі міліціонери

Чернівецькі міліціонери "за гарячими слідами" знайшли зловмисника,котрий пограбував двох буковинок

15.11.14 14:08 0 632
Мешканець обласного центру пограбував двох жінок на одній із вулиць міста Чернівців. Завдяки налагодженій роботі співробітників Шевченківського райвідділу міліції, вдалося впродовж декількох годин встановити особу зловмисника.

20-річний чернівчанин відпочивав із свої товаришем в розважальних закладах міста. Коли хлопці випили зайвого, їм захотілося «жіночої ласки». Парубки пішли містом у пошуках дівчат. На одній із вулиць обласного центру зустріли двох жінок, парубки запропонували провести «гарно час». Однак, чернівчанки відповіли хлопцям відмовою та висварились, що вони їх не затих прийняли. Товариш чернівчанина, після цієї розмови пішов додому. Та такий розвиток подій не сподобався зловмиснику, він вирішив провчити жінок. У 38-річної місцевої мешканки вирвав сумочку, у якій знаходились 1500 гривень, мобільний телефон та особисті документи, у іншої, 40-річної жінки, - забрав 400 гривень.

Жертви нападника одразу звернулися до райвідділу міліції та повідомили про скоєне пограбування. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів, працівникам міліції вдалося оперативно знайти зловмисника.

Встановлено, що грабіжник вже мав «кримінальний досвід», він притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів. Аби приховати докази свого злочинного діяння, сумочку із документами хлопець викинув у річку, а гроші планував витратити на подальші розваги.

Наразі слідчі інкримінують нападнику правопорушення передбачене ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині на вимогу ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ