Чернівецька область: рятувальники взяли участь в обласній семінар-нараді з вихователями дошкільних навчальних закладів

Чернівецька область: рятувальники взяли участь в обласній семінар-нараді з вихователями дошкільних навчальних закладів

15.11.14 10:22 0 646
Рятувальники Чернівецької області проводять активну роботу щодо запобігання виникнення нещасних випадків із дітьми і приділяють цьому значну увагу. Разом з цим, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області розуміють, що для того, щоб дитина краще запам’ятала правила безпеки, нагадувати їй про це потрібно постійно. Тому, 13 листопада рятувальники взяли участь в обласній семінар-нараді з завідуючими та вихователями дошкільних навчальних закладів, що відбувався в Чернівцях.

Семінар розпочався з того, що рятувальники нагадали всім присутнім, що однією з причин виникнення нещасних випадків із дітьми є те, що діти не завжди до кінця усвідомлюють всю небезпеку від речей, які оточують їх в повсякденному житті. Тому надзвичайно важливим є навчання дітей культурі безпечної поведінки, а для цього проводити роз’яснювальну роботу з малечою необхідно повсякденно. Також вихователям нагадали, що вони відіграють не останню роль у встановленні дитини як особистості, тому їм необхідно на власному прикладі демонструвати важливість дотримання правил безпеки.

Разом з цим, працівники Управління ДСНС України Чернівецькій області вручили вихователям дошкільних навчальних закладів листівки з правилами безпеки та пізнавальні посібники «Як поводитися у надзвичайних ситуаціях», а також навчальні мультфільми для їх подальшого показу дітям безпосередньо у дитячих садочках. «Сьогоднішній захід є досить важливим. Поради та рекомендації рятувальників допоможуть вихователям урізноманітнити навчання правил безпечної поведінки у побуті дітей» – зазначила завідуюча дитячого навчального закладу № 52 Чернівців Людмила Атаманюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки небайдужості ...
Наступна новина: У Житомирі привітали ...

КОМЕНТАРІ