В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у батьківських зборах

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у батьківських зборах

15.11.14 08:00 0 650
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області в ході проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності проводять різноманітні заходи, спрямовані на навчання дітей правилам безпеки. Окрім цього, рятувальники зустрічаються і з батьками школярів та вихованців дошкільних навчальних закладів. Так, наприклад, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області відвідали батьківські збори, що відбулися у загальноосвітній школі № 4, яка знаходиться у Чернівцях по вул. Шевченка.

Рятувальники ознайомили присутніх із тим, що в Чернівецькій області в цьому році внаслідок різних надзвичайних подій загинуло 11 дітей. Зокрема, під час пожеж загинуло дві дитини і в обох випадках до пожежі призвели дитячі пустощі з вогнем. Тому надзвичайно важливим є навчання малечі правилам безпеки змалечку, адже діти не завжди відчувають небезпеку. Для цього потрібно виділити декілька хвилин протягом кожного дня і спілкуватися з дітьми. Також працівники Управління зазначили, що для дітей батьки є зразком для наслідування, тому дорослим потрібно на власному прикладі показувати важливість повсякденного дотримання правилам безпеки.

Для батьків, чиї діти закінчують випускні класи, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели лекцію щодо ознайомлення їх з правилами вступу у вищі навчальні заклади цивільного захисту України.

По закінченню зустрічі рятувальники змогли відповісти на численні питання батьків і надали їм кваліфіковані відповіді. «Такі зустрічі повинні проводитися постійно, тому що лише спільними зусиллями рятувальників і батьків можна запобігти виникненню нещасних випадків із дітьми» – сказав Андрій, батько одного з учнів.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одежда и комбинезоны Lassie
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ