Буковинська міліція попереджає: за виготовлення та розповсюдження порнографії передбачена кримінальна відповідальність

Буковинська міліція попереджає: за виготовлення та розповсюдження порнографії передбачена кримінальна відповідальність

15.11.14 11:04 0 658
На території Чернівецької області проводяться заходи, спрямовані на виявлення творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру. Особам, котрі займаються виготовленням такої продукції «світить» до дванадцять років ув'язнення.

Співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Чернівецькій області проводять оперативно-профілактичну операцію під умовною назвою «Павутина». Метою цих заходів є протидія організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп і окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру, у тому числі із використанням Інтернету та телекомунікаційних мереж. Особливу увагу правоохоронці приділяють виявленню таких фактів за участі дітей.

Тож, міліціонери нагадують громадянам: за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження творів, зображень, предметів, комп'ютерних програм, кіно- та відеопродукції порнографічного характеру, Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічної продукції, засобів її виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Кому відома будь-яка інформація про таку діяльність, просимо негайно повідомити до ВБК УМВС області за телефонами: (0372) 59-15-30 або 102.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колишній полонений ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ