У Чернівцях застали крадія на "гарячому"

У Чернівцях застали крадія на "гарячому"

15.11.14 13:21 0 657
Зловмисник зайшов до приміщення житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства та намагався викрасти оргтехніку.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся начальник ЖРЕПу та повідомив, що у приймальні знаходиться чоловік, котрий намагається винести комп'ютерний принтер, вартістю 800 гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Як з'ясувалося, зловмисник, проходивши повз приміщення ЖРЕПу, через вікно побачив, що в кабінеті установи нікого не має. Чоловік вирішив скористатися таким моментом. Без перешкод потрапив до приймальні начальника, взяв принтер та вже хотів йти. Однак не так сталося, як гадалося. До приміщення зайшов керівник підприємства та побачив зловмисника із оргтехнікою в руках. Чоловік не розгубився, а одразу викликав працівників міліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний житель Чернівців. Крадій раніше мав проблеми із Законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Стосовно зловмисника розпочате кримінальне провадження за замах на крадіжку чужого майна, передбачене ст.15 і ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Міліціонери перевіряють причетність чернівчанина до скоєння аналогічних злочинів на території області

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі дорогі ...

КОМЕНТАРІ