Прокуратурі довелось доводити незаконність винесеного судового рішення у Вищому господарському суді України

Прокуратурі довелось доводити незаконність винесеного судового рішення у Вищому господарському суді України

15.11.14 16:19 0 615
Захищаючи інтереси держави, прокуратурою м. Вінниці у свій час до Рівненського апеляційного господарського суду внесено апеляційну скаргу на незаконне судове рішення господарського суду Вінницької області, яким визнано право власності на нежитлові будівлі вартістю майже 550 тис грн за одним із приватних підприємств. Однак, дане майно належало банкрутуючому сільськогосподарському акціонерному товариству, кредиторами якого були державні установи.

За словами начальника відділу прокуратури м. Вінниці Людмили Карманчук, однією з підстав для внесення цієї скарги слугувало те, що у підприємства-банкрута встановлено відсутність майна, а це не давало можливості задовольнити вимоги кредиторів на понад 700 тис грн.

Проте, всі ці обставини суд не врахував й апеляційну скаргу прокурора не задовольнив. Тому відстоювати інтереси держави довелось у Вищому господарському суді України.

Наразі, є постанова суду касаційної інстанції, яким попередні рішення скасовано, а дану справу направлено на новий розгляд.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ