Пішохід та велосипедист опинились у лікарні в результаті автопригод на дорогах Вінниччини

Пішохід та велосипедист опинились у лікарні в результаті автопригод на дорогах Вінниччини

15.11.14 12:55 0 676
Двоє людей постраждали в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались у Вінниці та у Козятинському районі. Причини аварій з'ясовують міліціонери.

У Вінниці по вулиці Хмельницьке шосе в районі зупинки громадського транспорту "Лісопарк" під колеса автомобіля «ВАЗ 21063» потрапив 85-річний чоловік, який перетинав проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу зліва на право по напрямку руху автомобіля. В результаті автопригоди літній пішохід отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований в нейрохірургічне відділення міської клінічної лікарні.

Цього ж дня близько 20 години в місті Козятин не розминулись автомобіль «Volkswagen Transporter» та велосипедист. В результаті зіткнення 66-річний водій двоколісного транспортного засобу з численними травмами був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такі правопорушення караються штрафом до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ